Sony Aspen

Sony Aspen Black 23%
Aspen: Windows Mobile 6.5, 3.2 megapixels, QWERTY, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 2.4 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Sony Aspen een goed toestel voor jou. De Sony Aspen is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Sony.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sony Aspen:

Voor het voordeligste aanbod Sony Aspen GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Sony telefoons waaronder de Aspen.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sony Aspen kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Sony Aspen is een Windows Mobile 6.5 Professional-smartphone met een gewicht van 130 gram.

De Aspen beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 117 x 60 x 13 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 600 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sony Aspen ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Aspen kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 600 minuten.

Besturingssysteem

Windows Mobile 6.5 is de laatste versie van Windows Mobile voor de GSM. Inmiddels is Windows Mobile tot 6.5 overgegaan op versie 7.
In Windows Mobile 6.5 zitten onder andere deze functionaliteiten: e-mail, agenda, taken en contactpersonenlijst (Outlook/Exchange). Bekijken en bewerken van Word, Excel en PowerPoint bestanden.
Microsoft Pocket Internet Explorer,Windows Live Messenger Mobile en draadloze communicatie via wifi, bluetooth, infrarood en UMTS.
Windows Mobile 6.5

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Sony Aspen heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 16 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Aspen is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Aspen is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Sony Aspen beschikt over een ingebouwde 3,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,4 inch touchscreen. De Sony Aspen kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 240 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 167 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Sony Aspen
Heb je een vraag over de Sony Aspen dan kun je deze hier stellen