Sony Ericsson Mix Walkman WT13i

Sony Ericsson Mix Walkman WT13i 2%
Ericsson Mix Walkman WT13i: 3.2 megapixels, Candybar formaat, FM-radio, WiFi, BT, 3 inch

De Sony Ericsson Mix Walkman WT13i hebben we nog niet goed bekeken. Daarom kan het zijn dat de score nog niet representatief is.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sony Ericsson Mix Walkman WT13i:

Voor het voordeligste aanbod Sony Ericsson Mix Walkman WT13i GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Sony telefoons waaronder de Ericsson Mix Walkman WT13i.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sony Ericsson Mix Walkman WT13i kunt overzien.

Wi-Fi-verbinding. Maak gemakkelijk en snel contact. Onderweg. In 't caf. . Op de luchthaven. Je De Mix Walkman. telefoon heeft Wi-Fi-ondersteuning.. Touch UI. De gebruikersinterface via aanraken maakt navigeren echt intu. tief - ongeacht of je door het mediamenu bladert, de camera-instellingen bijstelt of muziek afspeelt.. Zappin. Als je op je telefoon op Zappin. drukt, herkent je gsm het refrein van de song en speelt het deze 4 of 15 seconden af. Dan weet je meteen of het de song is die je wil horen. Druk er nog een keer op en de song wordt vanaf het begin afgespeeld. Met Zappin. zet je al je muziek naar je eigen hand.. Chat er op los met Google Talk. Stuur sms'jes naar je vrienden met een leuke foto van je dag. Houd vrienden die ver weg zitten in het oog via hun statusupdates. Daarna kan je hen gratis via je pc bellen.. Karaoke. Druk in de hoek rechtsonder op de microfoon om een Karaoke-sessie te starten. Zing met de tekst mee door op het scherm op de toetsen te klikken, net zoals afspelen/pauzeren. Als je tijdens je Karaoke-sessie 5 seconden niets doet, vervagen de bedieningstoetsen en hoekopties zodat je meer songtekstregels ziet.. Sleep, kopieer en geniet - Media Go. De perfecte entertainment-organiser - met Media Go. is het gemakkelijker dan ooit om je media mee te nemen, waar je ook heen gaat. Verplaats mediabestanden tussen je telefoon en pc via slepen en neerzetten. Bestandsconversie is ook geen probleem: Media Go. converteert films en muziekbestanden automatisch voor de best mogelijke kwaliteit.. Gebruik je hoofdtelefoon. Je hebt een favoriete hoofdtelefoon? Sluit hem aan op je De Mix Walkman. telefoon met de 3,5 mm audio-ingang.. Muziekherkenning. Wat is dat geluid? Neem een paar seconden muziek op en TrackID. (mogelijk gemaakt door Gracenote Mobile MusicID) stuurt binnen een paar seconden de namen van het nummer, de artiest en het album naar je telefoon.. Zeg het met een tweet. Gedachtenprikkelende uitspraken. Een woordje van de wijze man. Die geweldige song die je net hebt gehoord, en waarover je info hebt gekregen via TrackID. . Laat je vrienden - en ach waarom niet de hele wereld! - - het weten via Twitter. .. Facebook. . De mensen van je leven - in je telefoon. Wat is erop? Lees. Zie. Deel. Je foto's, berichten, opmerkingen. Upload foto's. Wijzig je profiel. Op Facebook. , rechtstreeks vanaf je telefoon.. E-mail in je zak. Met de ingebouwd e-mail-client heb je overal toegang tot je inbox en kun je overal e-mail ontvangen en verzenden.. FM-radio. Muziek is overal - stem af en geniet. Je telefoon heeft een ingebouwde stereo FM-radio.

Apparaat & afmetingen

De Sony Ericsson Mix Walkman WT13i is een candybar telefoon met een gewicht van 88 gram.

De Ericsson Mix Walkman WT13i beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 96 x 53 x 14 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 465 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera
  • Licht toestel
  • Candybar formaat
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sony Ericsson Mix Walkman WT13i ondersteunt diverse netwerken. Met de Ericsson Mix Walkman WT13i kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 850 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Sony Ericsson Mix Walkman WT13i heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ericsson Mix Walkman WT13i is geen probleem.

Multimedia

Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Sony Ericsson Mix Walkman WT13i beschikt over een ingebouwde 3,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3 inch touchscreen. De Sony Ericsson Mix Walkman WT13i kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 400 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 155 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Sony Ericsson Mix Walkman WT13i
Heb je een vraag over de Sony Ericsson Mix Walkman WT13i dan kun je deze hier stellen