Sony Ericsson TXT CK13i

Sony Ericsson TXT Black 13%
Ericsson TXT CK13i: 3 megapixels, QWERTY, Candybar formaat, FM-radio, WiFi, BT, 2.6 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Sony Ericsson TXT CK13i een goed toestel voor jou. De Sony Ericsson TXT CK13i is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De Sony Ericsson TXT CK13i is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Sony.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sony Ericsson TXT CK13i:

Voor het voordeligste aanbod Sony Ericsson TXT CK13i GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Sony telefoons waaronder de Ericsson TXT CK13i.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sony Ericsson TXT CK13i kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Sony Ericsson TXT CK13i is een candybar telefoon met een gewicht van 95 gram.

De Ericsson TXT CK13i beschikt over een 3 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 106 x 60 x 15 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 416 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3 megapixel camera
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • Licht toestel
  • Candybar formaat
  • FM-radio
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sony Ericsson TXT CK13i ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Ericsson TXT CK13i kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 192 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Sony Ericsson TXT CK13i heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ericsson TXT CK13i is geen probleem.

Multimedia

De Ericsson TXT CK13i is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Sony Ericsson TXT CK13i beschikt over een ingebouwde 3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,6 inch touchscreen. De Sony Ericsson TXT CK13i kan tot 262.144 kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 154 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Sony Ericsson TXT CK13i
Heb je een vraag over de Sony Ericsson TXT CK13i dan kun je deze hier stellen