Sony Ericsson TXT Pro CK15i

Sony Ericsson TXT Pro CK15i Black 9%
Deze telefoon is niet op voorraad
Ericsson TXT Pro CK15i: 3.2 megapixels, QWERTY, slider, FM-radio, WiFi, BT, 3 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Sony Ericsson TXT Pro CK15i een goed toestel voor jou. De Sony Ericsson TXT Pro CK15i is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De Sony Ericsson TXT Pro CK15i is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Sony.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sony Ericsson TXT Pro CK15i:

Voor het voordeligste aanbod Sony Ericsson TXT Pro CK15i GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Sony telefoons waaronder de Ericsson TXT Pro CK15i.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sony Ericsson TXT Pro CK15i kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Sony Ericsson TXT Pro CK15i is een slider telefoon met een gewicht van 100 gram.

De Ericsson TXT Pro CK15i beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 93 x 52 x 18 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning (alleen WiFi)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sony Ericsson TXT Pro CK15i ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Ericsson TXT Pro CK15i kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 310 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Sony Ericsson TXT Pro CK15i heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ericsson TXT Pro CK15i is geen probleem.

Multimedia

De Ericsson TXT Pro CK15i is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Sony Ericsson TXT Pro CK15i beschikt over een ingebouwde 3,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3 inch touchscreen. De Sony Ericsson TXT Pro CK15i kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 400 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 155 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Sony Ericsson TXT Pro CK15i
Heb je een vraag over de Sony Ericsson TXT Pro CK15i dan kun je deze hier stellen