Sony Ericsson Vivaz

Sony Ericsson Vivaz U5i 40%
Ericsson Vivaz: Symbian Series 60, 8.1 megapixels, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.2 inch

De Sony Ericsson Vivaz is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Sony.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sony Ericsson Vivaz:

Voor het voordeligste aanbod Sony Ericsson Vivaz GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Sony telefoons waaronder de Ericsson Vivaz.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sony Ericsson Vivaz kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Sony Ericsson Vivaz is een Symbian S60, 5e editie-smartphone met een gewicht van 97 gram.

De Ericsson Vivaz beschikt over een 8,1 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 107 x 52 x 13 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 440 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8,1 megapixel camera
  • Licht toestel
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Iets te dik met 13 millimeter
  • Oud besturingssysteem: Symbian S60, 5e editie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sony Ericsson Vivaz ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Ericsson Vivaz kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 780 minuten.

Besturingssysteem

Series 60 is een multi-tasking besturingssysteem.
Symbian was in 2010 de populairste software op de markt. Tegenwoordig is deze versie achterhaald en ingelopen door Windows, Apple iOS en Android.

Symbian Series 60

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Sony Ericsson Vivaz heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 16 GB, 8 GB inbegrepen. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ericsson Vivaz is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Ericsson Vivaz is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Sony Ericsson Vivaz beschikt over een ingebouwde 8,1 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,2 inch touchscreen. De Sony Ericsson Vivaz kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 360 x 640 pixels. Met 229 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Sony Ericsson Vivaz
Heb je een vraag over de Sony Ericsson Vivaz dan kun je deze hier stellen