Sony Ericsson X10 Mini Pro

Sony Ericsson Xperia  X10 Mini Pro (U20) 27%
Ericsson X10 Mini Pro: Android 2.1, 5 megapixels, QWERTY, 3G/HSDPA, slider, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 2.6 inch

De Sony Ericsson X10 Mini Pro is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De Sony Ericsson X10 Mini Pro is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Sony.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sony Ericsson X10 Mini Pro:

Voor het voordeligste aanbod Sony Ericsson X10 Mini Pro GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Sony telefoons waaronder de Ericsson X10 Mini Pro.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sony Ericsson X10 Mini Pro kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Sony Ericsson X10 Mini Pro is een Android 1.6 met upgrade naar Android 2.1-smartphone met een gewicht van 120 gram.

De Ericsson X10 Mini Pro beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 90 x 52 x 17 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 1.6 met upgrade naar Android 2.1
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sony Ericsson X10 Mini Pro ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Ericsson X10 Mini Pro kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 240 minuten.

Besturingssysteem


Android 2.1 (Eclair). Een oude versie van android, wel heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden. Alleen is deze versie langzamer dan de opvolgers.
Android 2.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Sony Ericsson X10 Mini Pro heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 16 GB, 2 GB inbegrepen. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ericsson X10 Mini Pro is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Ericsson X10 Mini Pro is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Sony Ericsson X10 Mini Pro beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,6 inch touchscreen. De Sony Ericsson X10 Mini Pro kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 154 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Sony Ericsson X10 Mini Pro
Heb je een vraag over de Sony Ericsson X10 Mini Pro dan kun je deze hier stellen