Sony Ericsson X10 Mini

Sony Ericsson Xperia X10 Mini (E10) 25%
Deze telefoon is niet op voorraad
Ericsson X10 Mini: Android 1.6, 5 megapixel camera, 3G/HSDPA, 2.6 inch

De Sony Ericsson X10 Mini is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Sony.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sony Ericsson X10 Mini:

Wil je meer weten over de Sony Ericsson X10 Mini? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Sony Ericsson X10 Mini is een Android 1.6 (Donut)-smartphone met een gewicht van 88 gram. Met een dikte van 16 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen.

De Ericsson X10 Mini beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Licht toestel
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Iets te dik met 16 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 1.6 (Donut)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sony Ericsson X10 Mini ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Sony Ericsson X10 Mini . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 16 GB, 2 GB inbegrepen. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ericsson X10 Mini is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,6 inch touchscreen. De Sony Ericsson X10 Mini kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 154 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem


Android 1.6 (Donut) is een oude versie van het Android besturingssysteem. mobiele-telefoons.nl raadt aan om te kijken naar nieuwere versies, deze wordt niet meer ondersteund of geupdate.
Android 1.6

Meer specificaties van de Sony Ericsson X10 Mini
Heb je een vraag over de Sony Ericsson X10 Mini dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel