Sony Ericsson Zylo

Sony Zylo Azerty 28%
Ericsson Zylo: 3.2 megapixels, 3G/HSDPA, slider, FM-radio, BT, 2.6 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Sony Ericsson Zylo een goed toestel voor jou. De Sony Ericsson Zylo is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Sony.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sony Ericsson Zylo:

Voor het voordeligste aanbod Sony Ericsson Zylo GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Sony telefoons waaronder de Ericsson Zylo.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sony Ericsson Zylo kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Sony Ericsson Zylo is een slider telefoon met een gewicht van 115 gram.

De Ericsson Zylo beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 103 x 52 x 12 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sony Ericsson Zylo ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Ericsson Zylo kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 240 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Sony Ericsson Zylo heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 16 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ericsson Zylo is geen probleem.

Multimedia

De Ericsson Zylo is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Sony Ericsson Zylo beschikt over een ingebouwde 3,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,6 inch touchscreen. De Sony Ericsson Zylo kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 154 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Sony Ericsson Zylo
Heb je een vraag over de Sony Ericsson Zylo dan kun je deze hier stellen