Sony Xperia P LT22i

Xperia P LT22i Black 42%
Xperia P LT22i: Android 2.3, 8 megapixels, dual-core, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4 inch, scherp XHDPI scherm (275 ppi)

De Sony Xperia P LT22i is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Sony.
Sony De Sony Xperia P LT22i scoort 2.6 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sony Xperia P LT22i:

Voor het voordeligste aanbod Sony Xperia P LT22i GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Sony telefoons waaronder de Xperia P LT22i.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sony Xperia P LT22i kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Sony Xperia P LT22i is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 120 gram.

De Xperia P LT22i beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 122 x 60 x 11 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 470 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Iets te dik met 11 millimeter
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sony Xperia P LT22i ondersteunt diverse netwerken. Met de Xperia P LT22i kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 360 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Xperia P LT22i is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Xperia P LT22i is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Sony Xperia P LT22i beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Sony Xperia P LT22i kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 275 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Sony Xperia P LT22i
Heb je een vraag over de Sony Xperia P LT22i dan kun je deze hier stellen