Sony Xperia S LT26i

Sony Xperia S 27%
Xperia S LT26i: Android 2.3, 12 megapixel camera, dual-core, 3G/HSPA+, 4.3 inch, HD scherm (342 ppi)

De Sony Xperia S LT26i is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Sony.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sony Xperia S LT26i:

De Sony Xperia S LT26i is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 144 gram. Met een dikte van 11 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. De Sony Xperia S LT26i wordt aangedreven door een Qualcomm MSM8260 chip met een 1,5 GHz Dual-Core processor.

De Xperia S LT26i beschikt over een 12 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 1,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 450 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet

Minpunten

  • Met een 1750 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Iets te dik met 11 millimeter
  • Geheugen is niet uitbreidbaar of onbekend
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sony Xperia S LT26i ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Xperia S LT26i is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Sony Xperia S LT26i kan tot 16 kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 342 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Meer specificaties van de Sony Xperia S LT26i
Heb je een vraag over de Sony Xperia S LT26i dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Sony Xperia S LT26i los toestel kopen