Sony Xperia S LT26i

Sony Xperia S 44%
Xperia S LT26i: Android 2.3, 12 megapixels, dual-core, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.3 inch, superscherp Full HD scherm (342 ppi)

De Sony Xperia S LT26i is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Sony.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sony Xperia S LT26i:

Voor het voordeligste aanbod Sony Xperia S LT26i GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Sony telefoons waaronder de Xperia S LT26i.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sony Xperia S LT26i kunt overzien.

De Sony Xperia S LT26i is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Sony Xperia S LT26i is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 144 gram. De Sony Xperia S LT26i wordt aangedreven door een Qualcomm MSM8260 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,5 GHz Dual-Core.

De Xperia S LT26i beschikt over een 12 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 128 x 64 x 11 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 450 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi

Minpunten

  • Iets te dik met 11 millimeter
  • Geheugen is niet uitbreidbaar of onbekend
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sony Xperia S LT26i ondersteunt diverse netwerken. Met de Xperia S LT26i kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 510 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Xperia S LT26i is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Xperia S LT26i is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Sony Xperia S LT26i beschikt over een ingebouwde 12 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Sony Xperia S LT26i kan tot 16 kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 342 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Sony Xperia S LT26i
Heb je een vraag over de Sony Xperia S LT26i dan kun je deze hier stellen


Sony Xperia S LT26i los toestel kopen