Sony Xperia Sola MT27i

Sony Xperia SOLA White 41%
Xperia Sola MT27i: Android 2.3, 5 megapixels, dual-core, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.7 inch, scherp XHDPI scherm (265 ppi)

De Sony Xperia Sola MT27i is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Sony.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sony Xperia Sola MT27i:

Voor het voordeligste aanbod Sony Xperia Sola MT27i GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Sony telefoons waaronder de Xperia Sola MT27i.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sony Xperia Sola MT27i kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Sony Xperia Sola MT27i is een Android 2.3 Gingerbread-smartphone met een gewicht van 107 gram. De Sony Xperia Sola MT27i wordt aangedreven door een NovaThor U8500 chip met deze core verdeling 1,0 GHz Dual-Core.

De Xperia Sola MT27i beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 116 x 59 x 10 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 470 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio (Ja, ondersteunt RDS)
  • WiFi

Minpunten

  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 Gingerbread
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sony Xperia Sola MT27i ondersteunt diverse netwerken. Met de Xperia Sola MT27i kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 360 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Sony Xperia Sola MT27i heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Xperia Sola MT27i is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Xperia Sola MT27i is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Sony Xperia Sola MT27i beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,7 inch touchscreen. De Sony Xperia Sola MT27i kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Met 265 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Sony Xperia Sola MT27i
Heb je een vraag over de Sony Xperia Sola MT27i dan kun je deze hier stellen