Sony Xperia T2 Ultra

Sony Sony Xperia T2 Ultra (XM50h) 6.0 65%
Deze telefoon is niet op voorraad
Xperia T2 Ultra: Android 4.3, met update naar 4.4.2, 13.4 megapixels, quad-core, dun, HSPA+(3.75G)/LTE(4G) 150 Mbps, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 6 inch, scherp XHDPI scherm (244 ppi)

De Xperia T2 Ultra is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Sony in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sony Xperia T2 Ultra:

Voor het voordeligste aanbod Sony Xperia T2 Ultra GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Sony telefoons waaronder de Xperia T2 Ultra.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sony Xperia T2 Ultra kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Sony Xperia T2 Ultra is een touchscreen telefoon met een gewicht van 172 gram. De Sony Xperia T2 Ultra wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 400 MSM8928 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,4 GHz Quad-Core.

De Xperia T2 Ultra beschikt over een 13,4 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 165,2 x 83,8 x 7,65 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 590 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 4.4.2
  • 13,4 megapixel camera en tweede 0,9 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 7.65 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sony Xperia T2 Ultra ondersteunt diverse netwerken. Met de Xperia T2 Ultra kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 640 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.3 Jelly Bean, aangekondigd eind augustus 2013 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld. Vooral de mogelijkheid om meerdere gebruikers op gebruikersniveau in te stellen is een grote update. Daarnaast is er ondersteuning voor Bluetooth smart technology om een betere connectie te geven met fitness apparaten en Open GL ES 3.0 (grafische verbeteringen).
Ook zijn er meer DRM API's toegevoegd die het mogelijk maken om content in hogere resolutie te streamen van oa Netfilx.
Android 4.3

Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 4.4.2.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Sony Xperia T2 Ultra heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Xperia T2 Ultra is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Xperia T2 Ultra is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Sony Xperia T2 Ultra beschikt over een ingebouwde 13,4 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,9 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6 inch touchscreen. De Sony Xperia T2 Ultra kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 244 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Sony Xperia T2 Ultra
Heb je een vraag over de Sony Xperia T2 Ultra dan kun je deze hier stellen