Sony Xperia T3 Style LTE-A

Sony Xperia T3 Paars 67%
Xperia T3 Style LTE-A: Android 4.4, 8 megapixels, quad-core, dun, HSUPA(3.75G)/LTE(4G) 150 Mbps, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5.3 inch, scherp XHDPI scherm (277 ppi)

De Xperia T3 Style LTE-A is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Sony in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Sony De Sony Xperia T3 Style LTE-A scoort 4.2 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sony Xperia T3 Style LTE-A:

Voor het voordeligste aanbod Sony Xperia T3 Style LTE-A GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Sony telefoons waaronder de Xperia T3 Style LTE-A.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sony Xperia T3 Style LTE-A kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Sony Xperia T3 Style LTE-A is een touchscreen telefoon met een gewicht van 148 gram. De Sony Xperia T3 Style LTE-A wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 400 MSM8928 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,4 GHz Quad-Core.

De Xperia T3 Style LTE-A beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 150,7 x 77 x 7 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 550 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 0,9 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 7 millimeter
 • 3G, HSUPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
 • FM-radio
 • WiFi
 • Goede batterijduur

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Sony Xperia T3 Style LTE-A ondersteunt diverse netwerken. Met de Xperia T3 Style LTE-A kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 600 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
  Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
  Android 4.4 Kitkat

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Sony Xperia T3 Style LTE-A heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Xperia T3 Style LTE-A is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Xperia T3 Style LTE-A is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Sony Xperia T3 Style LTE-A beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,9 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,3 inch touchscreen. De Sony Xperia T3 Style LTE-A kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 277 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Meer specificaties van de Sony Xperia T3 Style LTE-A
  Heb je een vraag over de Sony Xperia T3 Style LTE-A dan kun je deze hier stellen


  Sony Xperia T3 Style LTE-A los toestel kopen