Sony Xperia V LT25i

Xperia V 50%
Xperia V LT25i: Android 4.0, IP57, Stofvast en waterdicht, 13 megapixel camera, dual-core, HSUPA/4G, 1GB RAM, 4.3 inch, Full HD scherm (342 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Xperia V LT25i een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Sony, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Sony De Sony Xperia V LT25i scoort 4.4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sony Xperia V LT25i:

Wij hebben alle specificaties van de Sony Xperia V LT25i je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Sony Xperia V LT25i is een Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 120 gram. Met een dikte van 11 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. De Sony Xperia V LT25i wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon MSM8960 chip met een 1,5 GHz Dual-Core processor.

De Xperia V LT25i beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • 3G, HSUPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • IP57-certificering
  • Beschermd tegen stof en onderdompelingen tot 1m diep voor 30 minuten

Minpunten

  • Met een 1750 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 11 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sony Xperia V LT25i ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Sony Xperia V LT25i heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Xperia V LT25i is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Sony Xperia V LT25i kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. Met 342 pixels per inch is dit Full HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Meer specificaties van de Sony Xperia V LT25i
Heb je een vraag over de Sony Xperia V LT25i dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Sony Xperia V LT25i los toestel kopen