Sony Xperia V LT25i

Xperia V 68%
Xperia V LT25i: Android 4.0, IP57, Stofvast en waterdicht, 13 megapixels, dual-core, HSUPA(3.75G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.3 inch, superscherp Full HD scherm (342 ppi)

De Xperia V LT25i is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Sony in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Sony De Sony Xperia V LT25i scoort 4.4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sony Xperia V LT25i:

Voor het voordeligste aanbod Sony Xperia V LT25i GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Sony telefoons waaronder de Xperia V LT25i.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sony Xperia V LT25i kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Sony Xperia V LT25i is een Android 4.0.4 (Met upgrade naar Android 4.1)-smartphone met een gewicht van 120 gram. De Sony Xperia V LT25i wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon MSM8960 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,5 GHz Dual-Core.

De Xperia V LT25i beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 129 x 65 x 11 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • 3G, HSUPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • IP57-certificering
  • Beschermd tegen stof en onderdompelingen tot 1m diep voor 30 minuten
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Iets te dik met 11 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sony Xperia V LT25i ondersteunt diverse netwerken. Met de Xperia V LT25i kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 420 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Sony Xperia V LT25i heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Xperia V LT25i is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Xperia V LT25i is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Sony Xperia V LT25i beschikt over een ingebouwde 13 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Sony Xperia V LT25i kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 342 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Sony Xperia V LT25i
Heb je een vraag over de Sony Xperia V LT25i dan kun je deze hier stellen


Sony Xperia V LT25i los toestel kopen