Sony Xperia X Dual SIM

Sony Sony Xperia X Dual SIM F5122 3GB RAM 64GB ROM - Black 4GB 79%
Deze telefoon is niet op voorraad
Xperia X Dual SIM: Android 6.0, 23 megapixel camera, hexa-core 64-bit, dun, HSDPA/4G+ (tot 300 Mbit/s), VoLTE, 3GB RAM, Dual SIM, 5.0 inch, HD scherm (440 ppi)

De Xperia X Dual SIM is een
Notice: Undefined variable: naam in /var/www/mobiele-telefoons.nl/public_html/views/mobielegsm/deviceinnermenu.inc.php on line 86
aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze
Notice: Undefined variable: naam in /var/www/mobiele-telefoons.nl/public_html/views/mobielegsm/deviceinnermenu.inc.php on line 87
s zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze
Notice: Undefined variable: naam in /var/www/mobiele-telefoons.nl/public_html/views/mobielegsm/deviceinnermenu.inc.php on line 88
aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Sony in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sony Xperia X Dual SIM:

Wil je meer weten over de Sony Xperia X Dual SIM? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Sony Xperia X Dual SIM is een touchscreen telefoon met een gewicht van 153 gram. Met een dikte van 7.9 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Sony wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 650 64-bit chip met deze core verdeling 1,8 GHz Dual-Core + 1,2 GHz Quad-Core.

De Xperia X Dual SIM beschikt over een 23 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 12,8 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 23 megapixel camera en tweede 12,8 megapixel camera voor videobellen
 • Snelle 64-bit Hexa-core processor
 • Niet te dik met 7.9 millimeter
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 6.0 (Marshmallow)
 • HSDPA, LTE (4G) en LTE-A(4G+) ondersteuning voor supersnel internet
 • Voice over LTE (VoLTE) en/of Voice over WiFi (VoWiFi) ondersteuning (afhankelijk van de provider)
 • Voldoende werkgeheugen (3 GB)
 • Dual SIM

Minpunten

 • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
 • Met een 2620 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
 • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sony Xperia X Dual SIM ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van het allersnelste 4G+ netwerk.De snelheid van 4G+ is perfect voor onderweg video kijken via je het mobiele netwerk waarbij de snelheid vaak nog hoger ligt dan de WiFi verbinding thuis. Kies bij dit toestel een flink data pakket. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Xperia X Dual SIM heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB) Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Xperia X Dual SIM is geen probleem.

Met een opslag van 64GB kun je wel even vooruit. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De Sony Xperia X Dual SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 440 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Android 6.0 (Marshmallow). De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

 • Nieuw permissie systeem Er zijn wijzigingen in de weergave en uitvoering van app rechten
 • Nieuwe API Verbeteringen voor de een vingerafdrukscanner mocht deze aanwezig zijn op het toestel
 • Nieuwe App drawer Nieuwe verbeterde weergave van de app-lijst
 • Visuele voicemail Mogelijkheid om voicemails te benaderen zonder voicemail te bellen. (afhankelijk van provider ondersteuning)
 • Rotatie van het startscherm Deze optie komt standaard met Android 6 Marshmallow
 • Statusbalk iconen Mogelijkheid om statusbalk iconen te verwijderen of toe te voegen
 • Android pay Nieuwe mogelijkheid om met je telefoon af te rekenen
 • Standby tijd Verbetering van de standby tijd

Android 6

Meer specificaties van de Sony Xperia X Dual SIM
Heb je een vraag over de Sony Xperia X Dual SIM dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel