Swisstone SX 567

Swisstone SX 567 grau 10%
Deze telefoon is niet op voorraad
SX 567: IP56, Stofvast en bestand tegen krachtige waterstralen, Robuust, FM-radio, Dual SIM, BT, 1.77 inch

De Swisstone SX 567 is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Swisstone SX 567:

Voor het voordeligste aanbod Swisstone SX 567 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Swisstone telefoons waaronder de SX 567.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Swisstone SX 567 kunt overzien.

De Swisstone SX 567 is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Swisstone SX 567 is een candybar telefoon met een gewicht van 99 gram.

De SX 567 beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 118 x 57 x 15 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • Tough phone
  • FM-radio
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Swisstone SX 567 ondersteunt 850, 900, 1800 Mhz netwerken. Met de SX 567 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 360 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Swisstone SX 567 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 16 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de SX 567 is geen probleem.

Multimedia

De SX 567 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Swisstone SX 567 beschikt over een ingebouwde 0,3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 1,77 inch touchscreen. De Swisstone SX 567 kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 128 x 160 pixels. Dit LDPI (Low density) scherm heeft een scherpte van 116 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Swisstone SX 567
Heb je een vraag over de Swisstone SX 567 dan kun je deze hier stellen