Technaxx TechTAB Tablet

TechTAB Tablet Wit 33%
Deze tablet is niet op voorraad
TechTAB Tablet: Android 2.3, 475 gram, 2G, WiFi, 8 inch, MDPI scherm

Lekker bellen en verder geen poespas, dan kun je de Technaxx TechTAB Tablet overwegen. Want we hebben de camera nog niet gevonden. De Technaxx TechTAB Tablet is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Technaxx.

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Technaxx TechTAB Tablet:

Ook voor beste Technaxx TechTAB Tablet tablet informatie kun je hier terecht! De TechTAB Tablet is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Technaxx TechTAB Tablet kunt overzien.

De Technaxx TechTAB Tablet is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 475 gram. De Technaxx TechTAB Tablet wordt aangedreven door een ARM Cortex A8 chip met deze core verdeling 1,0 GHz Single-Core.

De TechTAB Tablet beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 120 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • Met een 5000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Technaxx TechTAB Tablet ondersteunt Nee, alleen WiFi frequenties Met de TechTAB Tablet kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Technaxx TechTAB Tablet . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Technaxx TechTAB Tablet kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 600 pixels. Met 125 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.

Meer specificaties van de Technaxx TechTAB Tablet
Heb je een vraag over de Technaxx TechTAB Tablet dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel