Ulefone U9500

Ulefone 630884 59%
Deze telefoon is niet op voorraad
U9500: Android 4.2, 13 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de U9500 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Ulefone, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Ulefone U9500:

Voor het voordeligste aanbod Ulefone U9500 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Ulefone telefoons waaronder de U9500.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Ulefone U9500 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Ulefone U9500 is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 128 gram. De Ulefone U9500 wordt aangedreven door een Mediatek MTK6589 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De U9500 beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 141 x 73 x 9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Ulefone U9500 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de U9500 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 250 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Ulefone U9500 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de U9500 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De U9500 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Ulefone U9500 beschikt over een ingebouwde 13 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Ulefone U9500 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 195 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Ulefone U9500
Heb je een vraag over de Ulefone U9500 dan kun je deze hier stellen