Umidigi EMAX Mini 4G

Umi UMI EMAX Mini 4G LTE 5.0inch FHD Android 5.0 2GB 16GB Smartphone 64bit Qualcomm 615 Octa Core 1.5GHz 13.0MP OTG - Black 16GB 78%
EMAX Mini 4G: Android 5, 13 megapixels, octa-core 64-bit, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5 inch, superscherp Full HD scherm (440 ppi)

De EMAX Mini 4G is een mobiele telefoon aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze telefoons zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze telefoon aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Umidigi in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Umidigi EMAX Mini 4G:

Voor het voordeligste aanbod Umidigi EMAX Mini 4G GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Umidigi telefoons waaronder de EMAX Mini 4G.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Umidigi EMAX Mini 4G kunt overzien.

De Umidigi EMAX Mini 4G is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Umidigi EMAX Mini 4G is een Android 5 (Lollipop)-smartphone met een gewicht van 130 gram. De Umidigi EMAX Mini 4G wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 615 32/64-bit chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,7 GHz Quad-Core + 1,0 GHz Quad-Core.

De EMAX Mini 4G beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 139,6 x 69,6 x 8,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Snelle 64-bit Octa-core processor
  • Niet te dik met 8.9 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio (Stereo met RDS)
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Umidigi EMAX Mini 4G ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100, 2600 Mhz netwerken. Met de EMAX Mini 4G kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 550 minuten.

Besturingssysteem

Android 5 (Lollipop) de eerste versie van Android met Material design, wat weer iets afwijkt van de 4e versie.
Android 5.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Umidigi EMAX Mini 4G heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de EMAX Mini 4G is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De EMAX Mini 4G is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Umidigi EMAX Mini 4G beschikt over een ingebouwde 13 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Umidigi EMAX Mini 4G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 440 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Umidigi EMAX Mini 4G
Heb je een vraag over de Umidigi EMAX Mini 4G dan kun je deze hier stellen