Umidigi EMAX Mini 4G

Umi UMI EMAX Mini 4G LTE 5.0inch FHD Android 5.0 2GB 16GB Smartphone 64bit Qualcomm 615 Octa Core 1.5GHz 13.0MP OTG - Black 16GB 71%
Deze telefoon is niet op voorraad
EMAX Mini 4G: Android 5, 13 megapixel camera, octa-core 64-bit, dun, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), 2GB RAM, 5.0 inch, HD scherm (440 ppi)

De EMAX Mini 4G is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Umidigi in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Umidigi EMAX Mini 4G:

Wij hebben alle specificaties van de Umidigi EMAX Mini 4G je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Umidigi EMAX Mini 4G is een Android 5.0 (Lollipop)-smartphone met een gewicht van 130 gram. Met een dikte van 8.9 millimeter is het toestel niet te dik. De Umidigi EMAX Mini 4G wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 615 32/64-bit chip met deze core verdeling 1,7 GHz Quad-Core + 1,0 GHz Quad-Core.

De EMAX Mini 4G beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • 64-bit Octa-core processor
  • Niet te dik met 8.9 millimeter
  • HSDPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Met een 3050 mAh accu zit je niet snel zonder stroom

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Umidigi EMAX Mini 4G ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Umidigi EMAX Mini 4G heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de EMAX Mini 4G is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De Umidigi EMAX Mini 4G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 440 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Android 5 (Lollipop) de eerste versie van Android met Material design, wat weer iets afwijkt van de 4e versie.
Android 5.0

Meer specificaties van de Umidigi EMAX Mini 4G
Heb je een vraag over de Umidigi EMAX Mini 4G dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel