Unitech TB100

Unitech TB100 40%
Deze tablet is niet op voorraad
TB100: Android 3, IP65, Stofdicht en bestand tegen waterstralen, Robuust, 570 gram, 5 megapixel camera, dual-core, HSDPA, WiFi, 7 inch, TVDPI scherm

De Unitech TB100 is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Unitech TB100:

Ook voor beste Unitech TB100 tablet informatie kun je hier terecht! De TB100 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Unitech TB100 kunt overzien.

De Unitech TB100 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 570 gram. De Unitech TB100 wordt aangedreven door een NVidia Tegra 2 chip met deze core verdeling 1 GHz Dual-Core.

De TB100 beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 1,2 megapixel camera voor videobellen
 • Dual-core processor
 • GPS
 • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
 • IP65-certificering
 • Schok/stofbestendig en bestand tegen waterstralen
 • Met een accu van 5400 mAh kun je meer dan een dag met je telefoon doen
 • WiFi

Minpunten

 • Oud besturingssysteem: Android 3.2 (Honeycomb)
 • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
 • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Unitech TB100 ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Unitech TB100 heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Unitech TB100 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 1200 pixels. Met 206 pixels per inch is het TVDPI (Medium High density) scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Android 3 (Honeycomb) is speciaal gemaakt voor tablets, met ondersteuning tot grotere schermen. Inmiddels is de hoofdversie (versie 4) al een paar keer geupdate en verbeterd. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van de vorig versie.
Android 3

Meer specificaties van de Unitech TB100
Heb je een vraag over de Unitech TB100 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel