Unitech TB100

Unitech TB100 44%
Deze tablet is niet op voorraad
TB100: Android 3, IP65, Stofdicht en bestand tegen waterstralen, Robuust, 570 gram, 5 megapixels, dual-core, 3G/HSDPA, WiFi, GPS, 7 inch, superscherp TVDPI scherm

De Unitech TB100 is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Unitech TB100:

Ook voor beste Unitech TB100 tablet informatie kun je hier terecht! De TB100 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Unitech TB100 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Unitech TB100 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 570 gram. De Unitech TB100 wordt aangedreven door een NVidia Tegra 2 chip met deze core verdeling 1 GHz Dual-Core.

De TB100 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 218 x 136.6 x 21 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 1,2 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • GPS
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • IP65-certificering
  • Schok/stofbestendig en bestand tegen waterstralen
  • WiFi

Minpunten

  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Unitech TB100 ondersteunt 800, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de TB100 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 6 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 3 (Honeycomb) is speciaal gemaakt voor tablets, met ondersteuning tot grotere schermen. Inmiddels is de hoofdversie (versie 4) al een paar keer geupdate en verbeterd. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van de vorig versie.
Android 3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Unitech TB100 heeft deze geheugen specificaties: 512 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De TB100 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Unitech TB100 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Unitech TB100 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 1200 pixels. Met 206 pixels per inch is het TVDPI (Medium High density) scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Meer specificaties van de Unitech TB100
Heb je een vraag over de Unitech TB100 dan kun je deze hier stellen