Viewpia TB-109

TB-109 45%
Deze tablet is niet op voorraad
TB-109: Android 4.0, 400 gram, WiFi, GPS, 9 inch, TVDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de TB-109 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Viewpia, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Viewpia De Viewpia TB-109 scoort 2.5 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Viewpia TB-109:

Ook voor beste Viewpia TB-109 tablet informatie kun je hier terecht! De TB-109 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Viewpia TB-109 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Viewpia TB-109 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 400 gram. De Viewpia TB-109 wordt aangedreven door een Cortex A8 chip met deze core verdeling 1,2 GHz Single-Core.

De TB-109 beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 200 x 125 x 13 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 180 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • GPS
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Viewpia TB-109 ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de TB-109 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 4 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Viewpia TB-109 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De TB-109 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Viewpia TB-109 beschikt over een ingebouwde 0,3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9 inch touchscreen. De Viewpia TB-109 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 167 pixels per inch is het TVDPI (Medium High density) scherm matig.

Meer specificaties van de Viewpia TB-109
Heb je een vraag over de Viewpia TB-109 dan kun je deze hier stellen