Viewsonic Viewpad 10s

Viewsonic Viewpad 10s Black 30%
Deze tablet is niet op voorraad
Viewpad 10s: Android 2.2, 875 gram, dual-core, 2G, WiFi, 10.1 inch, MDPI scherm

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Viewsonic Viewpad 10s een goed toestel voor jou. De Viewsonic Viewpad 10s is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Viewsonic.

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Viewsonic Viewpad 10s:

Ook voor beste Viewsonic Viewpad 10s tablet informatie kun je hier terecht! De Viewpad 10s is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Viewsonic Viewpad 10s kunt overzien.

De Viewsonic Viewpad 10s is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 875 gram. De Viewsonic Viewpad 10s wordt aangedreven door een NVidia Tegra 2 chip met deze core verdeling 1 GHz Dual-Core.

De Viewpad 10s beschikt over een 1,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1000 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • GPS
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • Met een 3300 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Oud besturingssysteem: Android 2.2
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Viewsonic Viewpad 10s ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Viewpad 10s kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Viewsonic Viewpad 10s . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Viewpad 10s is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Viewsonic Viewpad 10s kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 149 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Besturingssysteem


Android 2.2 (Froyo) is een oude versie van Android tot nu toe. Door Android heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden.

Meer specificaties van de Viewsonic Viewpad 10s
Heb je een vraag over de Viewsonic Viewpad 10s dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel