Vodafone 541

541 9%
Deze telefoon is niet op voorraad
541: Candybar formaat, BT, 2.4 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Vodafone 541 een goed toestel voor jou. De Vodafone 541 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Vodafone.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Vodafone 541:

Voor het voordeligste aanbod Vodafone 541 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Vodafone telefoons waaronder de 541.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Vodafone 541 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Vodafone 541 is een candybar telefoon met een gewicht van 82 gram.

De 541 beschikt over een 1,3 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 96 x 53 x 15 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • Candybar formaat
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen FM-radio
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Vodafone 541 ondersteunt 900, 1800 Mhz netwerken. Met de 541 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 480 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Vodafone 541 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 4 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 541 is geen probleem.

Multimedia

De 541 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Vodafone 541 beschikt over een ingebouwde 1,3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,4 inch touchscreen. De Vodafone 541 kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 167 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Vodafone 541
Heb je een vraag over de Vodafone 541 dan kun je deze hier stellen