Vodafone Smart Platinum 7

Vodafone Smart platinum 7 Black black 88%
Deze telefoon is niet op voorraad
Smart Platinum 7: Android 6.0, 16 megapixels, octa-core 64-bit, erg dun, UMTS(3G)/LTE(4G), 3 GB werkgeheugen, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5.5 inch, superscherp 2K scherm (534 ppi)

De Smart Platinum 7 is een smartphone uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele Vodafone zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe Smart Platinum 7 in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past! Deze smartphone kopen is een goede investering.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Vodafone Smart Platinum 7:

Voor het voordeligste aanbod Vodafone Smart Platinum 7 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Vodafone telefoons waaronder de Smart Platinum 7.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Vodafone Smart Platinum 7 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Vodafone Smart Platinum 7 is een Android 6.0 (Marshmallow)-smartphone met een gewicht van 155 gram. De Vodafone Smart Platinum 7 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 652 64-bit chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,8 GHz Octa-Core.

De Smart Platinum 7 beschikt over een 16 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 153,9 x 75,6 x 6,99 millimeter. Hiermee is het toestel erg dun, er zijn niet veel toestellen dunner dan deze.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 16 megapixel camera
 • Snelle 64-bit Octa-core processor
 • Erg dun met 6.99 millimeter
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 6.0 (Marshmallow)
 • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
 • Veel werkgeheugen, dus lekker snel
 • FM-radio
 • WiFi

Minpunten

 • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Vodafone Smart Platinum 7 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100, 2600 Mhz netwerken. Met de Smart Platinum 7 kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

Besturingssysteem

Android 6.0 (Marshmallow). De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

 • Nieuw permissie systeem Er zijn wijzigingen in de weergave en uitvoering van app rechten
 • Nieuwe API Verbeteringen voor de een vingerafdruk scanner mocht deze aanwezig zijn op het toestel
 • Nieuwe App drawer Nieuwe verbeterde weergave van de app-lijst
 • Visuele voicemail Mogelijkheid om voicemails te benaderen zonder voicemail te bellen. (afhankelijk van provider ondersteuning)
 • Rotatie van het startscherm Deze optie komt standaard met Android 6 Marshmallow
 • Statusbalk iconen Mogelijkheid om statusbalk iconen te verwijderen of toe te voegen
 • Android pay Nieuwe mogelijkheid om met je telefoon af te rekenen
 • Standby tijd Verbetering van de standby tijd

Android 6

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Vodafone Smart Platinum 7 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 128 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Smart Platinum 7 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Smart Platinum 7 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Vodafone Smart Platinum 7 beschikt over een ingebouwde 16 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De Vodafone Smart Platinum 7 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1440 x 2560 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 534 pixels per inch is dit 2K scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Vodafone Smart Platinum 7
Heb je een vraag over de Vodafone Smart Platinum 7 dan kun je deze hier stellen