Vodafone Smart Prime 7

Vodafone Smart Prime 7 black 60%
Smart Prime 7: Android 5, 8 megapixels, quad-core, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5 inch, scherp XHDPI scherm (293 ppi)

De Vodafone Smart Prime 7 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Vodafone.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Vodafone Smart Prime 7:

Voor het voordeligste aanbod Vodafone Smart Prime 7 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Vodafone telefoons waaronder de Smart Prime 7.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Vodafone Smart Prime 7 kunt overzien.

Voor een compleet overzicht van alle 4G abonnementen kijk je op de 4G abonnementen pagina.

Apparaat & afmetingen

De Vodafone Smart Prime 7 is een Android 5.0 (Lollipop)-smartphone met een gewicht van 128 gram. De Vodafone Smart Prime 7 wordt aangedreven door een Qualcomm MSM8909 Snapdragon 210 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,1 GHz Quad-Core.

De Smart Prime 7 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 144 x 72,1 x 8 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 8 millimeter
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 5.0 (Lollipop)
 • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
 • FM-radio
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Vodafone Smart Prime 7 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100, 2600 Mhz netwerken. Met de Smart Prime 7 kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 5 (Lollipop) de eerste versie van Android met Material design, wat weer iets afwijkt van de 4e versie.
  Android 5.0

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Vodafone Smart Prime 7 heeft deze geheugen specificaties: 1024 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 256 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Smart Prime 7 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Smart Prime 7 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Vodafone Smart Prime 7 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Vodafone Smart Prime 7 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Meer specificaties van de Vodafone Smart Prime 7
  Heb je een vraag over de Vodafone Smart Prime 7 dan kun je deze hier stellen