Wiko Cink Peax

WIKO Cink Peax - wit 48%
Deze telefoon is niet op voorraad
Cink Peax: Android 4.0, 8 megapixel camera, dual-core, dun, 3G/HSDPA, 1GB RAM, Dual SIM, 4.5 inch, HD scherm (245 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Cink Peax een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Wiko, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Wiko Cink Peax:

Wij hebben alle specificaties van de Wiko Cink Peax je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Wiko Cink Peax is een Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 124 gram. Met een dikte van 8.9 millimeter is het toestel niet te dik.

De Cink Peax beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 228 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 8.9 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 1800 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Wiko Cink Peax ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Wiko Cink Peax heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Cink Peax is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Wiko Cink Peax kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 245 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Meer specificaties van de Wiko Cink Peax
Heb je een vraag over de Wiko Cink Peax dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel