Wiko Highway Pure 4G

Wiko Highway Pure 58%
Highway Pure 4G: Android 4.4, 5 megapixel camera, quad-core, slechts 5.1 millimeter dik, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 2GB RAM, 4.8 inch, HD scherm (305 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Highway Pure 4G een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Wiko, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Wiko De Wiko Highway Pure 4G scoort 4.4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Wiko Highway Pure 4G:

Wij hebben alle specificaties van de Wiko Highway Pure 4G je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Wiko Highway Pure 4G is een touchscreen telefoon met een gewicht van 98 gram. Met een dikte van 5.1 millimeter is het toestel extreem dun . De Wiko Highway Pure 4G wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 64-bit chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De Highway Pure 4G beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Licht toestel
  • Quad-core processor
  • Super dun met 5.1 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet

Minpunten

  • Met een 200 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Wiko Highway Pure 4G ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB)Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Highway Pure 4G is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,8 inch touchscreen. De Wiko Highway Pure 4G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 305 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Wiko Highway Pure 4G
Heb je een vraag over de Wiko Highway Pure 4G dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Wiko Highway Pure 4G los toestel kopen