Wiko Lubi 4

Wiko LUBI4 17%
Lubi 4: FM-radio, Dual SIM, BT, 1.77 inch

Wil jij niet teveel uitgeven aan een mobiele telefoon en heb jij niet allerlei toeters en bellen nodig? Dan is de Lubi 4 perfect voor jou.
Voor minder dan 30 euro heb jij deze Wiko Lubi 4 in huis.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Wiko Lubi 4:

Voor het voordeligste aanbod Wiko Lubi 4 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Wiko telefoons waaronder de Lubi 4.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Wiko Lubi 4 kunt overzien.

De Wiko Lubi 4 is alleen los te koop.

Met de Wiko Lubi 4 heb je een telefoon in handen die slechts 68 gram weegt. Het formaat van de simkaart is een Mini-simkaart. Hiermee ben je altijd en overal in contact met vrienden en familie.Verpakkingsinhoud:BatterijGebruikshandleidingHands-Free kitMicro-USB kabelSectoradapterWiko Mobiele Telefoon

Apparaat & afmetingen

De Wiko Lubi 4 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 68 gram.

De Lubi 4 beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 108 x 44 x 14 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 150 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • FM-radio
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Iets te dik met 14 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Wiko Lubi 4 ondersteunt 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Lubi 4 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 500 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Wiko Lubi 4 heeft deze geheugen specificaties: 512 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lubi 4 is geen probleem.

Multimedia

De Lubi 4 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Wiko Lubi 4 beschikt over een ingebouwde 0,3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 1,77 inch touchscreen. De Wiko Lubi 4 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit LDPI (Low density) scherm heeft een scherpte van 116 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Wiko Lubi 4
Heb je een vraag over de Wiko Lubi 4 dan kun je deze hier stellen


Wiko Lubi 4 los toestel kopen