Wiko Minz+

Enkel in Engels en Frans
WIKO MINZ+ 7%
Deze telefoon is niet op voorraad
Minz+: QWERTY, FM-radio, Dual SIM, BT, 2.3 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Wiko Minz+ een goed toestel voor jou. De Wiko Minz+ is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De Wiko Minz+ is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Wiko.
Wiko De Wiko Minz+ scoort 3 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Wiko Minz+:

Voor het voordeligste aanbod Wiko Minz+ GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Wiko telefoons waaronder de Minz+.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Wiko Minz+ kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Wiko Minz+ is een qwerty telefoon met een gewicht van 88 gram.

De Minz+ beschikt over een 1,3 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 112 x 61,5 x 12,5 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 380 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • Licht toestel
  • FM-radio
  • Dual SIM
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Wiko Minz+ ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Minz+ kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 540 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Wiko Minz+ heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Minz+ is geen probleem.

Multimedia

De Minz+ is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Wiko Minz+ beschikt over een ingebouwde 1,3 megapixel camera.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,3 inch touchscreen. De Wiko Minz+ kan tot 262 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 176 x 220 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 122 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Wiko Minz+
Heb je een vraag over de Wiko Minz+ dan kun je deze hier stellen