Wiko Rainbow Lite

WIKO Rainbow Lite 5 inch Dual-SIM smartphone Android 5.0 Lollipop 1.3 GHz Quad Core Blauw 57%
Deze telefoon is niet op voorraad
Rainbow Lite: Android 5, 5 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch

De Wiko Rainbow Lite is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Wiko.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Wiko Rainbow Lite:

Voor het voordeligste aanbod Wiko Rainbow Lite GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Wiko telefoons waaronder de Rainbow Lite.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Wiko Rainbow Lite kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Wiko Rainbow Lite is een touchscreen telefoon met een gewicht van 160 gram.

De Rainbow Lite beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 146 x 71,1 x 8,35 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 280 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.35 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Wiko Rainbow Lite ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Rainbow Lite kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 500 minuten.

Besturingssysteem

Android 5 (Lollipop) de eerste versie van Android met Material design, wat weer iets afwijkt van de 4e versie.
Android 5.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Wiko Rainbow Lite heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Rainbow Lite is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Rainbow Lite is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Wiko Rainbow Lite beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Wiko Rainbow Lite kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 854 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 195 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Wiko Rainbow Lite
Heb je een vraag over de Wiko Rainbow Lite dan kun je deze hier stellen