Wiko Ridge FAB 4G

WIKO Ridge FAB 4G 5.5 inch Smartphone Android 4.4.4 1.2 GHz Quad Core Zwart-grijs Zwart Zwart 62%
Deze telefoon is niet op voorraad
Ridge FAB 4G: Android 4.4, 13 megapixel camera, quad-core, dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 2GB RAM, Dual SIM, 5.5 inch, HD scherm (269 ppi)

De Ridge FAB 4G is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Wiko in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Wiko Ridge FAB 4G:

Wij hebben alle specificaties van de Wiko Ridge FAB 4G je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Wiko Ridge FAB 4G is een touchscreen telefoon met een gewicht van 154 gram. Met een dikte van 8.6 millimeter is het toestel niet te dik. De Wiko Ridge FAB 4G wordt aangedreven door een Snapdragon 410 MSM8916 32/64-bit chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De Ridge FAB 4G beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.6 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2820 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Wiko Ridge FAB 4G ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Wiko Ridge FAB 4G heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ridge FAB 4G is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De Wiko Ridge FAB 4G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 269 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Wiko Ridge FAB 4G
Heb je een vraag over de Wiko Ridge FAB 4G dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel