Wiko Selfy 4G

WIKO Selfy 4g Noir 72%
Deze telefoon is niet op voorraad
Selfy 4G: Android 5.1, 8 megapixels, quad-core 64-bit, dun, HSPA+(3.75G)/LTE(4G) 150 Mbps, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.8 inch, scherp XHDPI scherm (305 ppi)

De Selfy 4G is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Wiko in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Wiko Selfy 4G:

Voor het voordeligste aanbod Wiko Selfy 4G GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Wiko telefoons waaronder de Selfy 4G.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Wiko Selfy 4G kunt overzien.

De Wiko Selfy 4G is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Wiko Selfy 4G is een touchscreen telefoon met een gewicht van 116 gram. De Wiko Selfy 4G wordt aangedreven door een MediaTek MT6735 64-bit chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,0 GHz Quad-Core.

De Selfy 4G beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 141 x 68,4 x 7,7 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 280 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 8 megapixel camera voor videobellen
 • Snelle 64-bit Quad-core processor
 • Niet te dik met 7.7 millimeter
 • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
 • FM-radio
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Wiko Selfy 4G ondersteunt diverse netwerken. Met de Selfy 4G kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
  Android 5.1

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Wiko Selfy 4G heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Selfy 4G is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Selfy 4G is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Wiko Selfy 4G beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 8 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,8 inch touchscreen. De Wiko Selfy 4G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1270 x 720 pixels. Met 305 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Meer specificaties van de Wiko Selfy 4G
  Heb je een vraag over de Wiko Selfy 4G dan kun je deze hier stellen