Wolfgang AT-AS40D2

Wolfgang AT-AS40D2 42%
Deze telefoon is niet op voorraad
AT-AS40D2: Android 4.2, 5 megapixel camera, dual-core, HSDPA, 4 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de AT-AS40D2 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Wolfgang, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Wolfgang De Wolfgang AT-AS40D2 scoort 4.2 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Wolfgang AT-AS40D2:

Wij hebben alle specificaties van de Wolfgang AT-AS40D2 je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Wolfgang AT-AS40D2 is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 149 gram. Met een dikte van 12.7 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. Deze Wolfgang wordt aangedreven door een MediaTek MT6572 chip met een 1,3 GHz Dual-Core processor.

De AT-AS40D2 beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)

Minpunten

  • Met een 1500 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 12.7 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Wolfgang AT-AS40D2 ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Wolfgang AT-AS40D2 heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de AT-AS40D2 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Wolfgang AT-AS40D2 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Meer specificaties van de Wolfgang AT-AS40D2
Heb je een vraag over de Wolfgang AT-AS40D2 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel