Wolfgang AT-AS43D4

Wolfgang AT-AS43D4 41%
Deze telefoon is niet op voorraad
AT-AS43D4: Android 4.1, 5 megapixel camera, dual-core, HSDPA, Dual SIM, 4.3 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de AT-AS43D4 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Wolfgang, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Wolfgang De Wolfgang AT-AS43D4 scoort 2.7 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Wolfgang AT-AS43D4:

Wil je meer weten over de Wolfgang AT-AS43D4? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Wolfgang AT-AS43D4 is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 149 gram. Met een dikte van 10.5 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. De Wolfgang AT-AS43D4 wordt aangedreven door een MediaTek MT6577 chip met een 1,2 GHz Dual-Core processor.

De AT-AS43D4 beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 1500 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 10.5 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Wolfgang AT-AS43D4 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Wolfgang AT-AS43D4 heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de AT-AS43D4 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Wolfgang AT-AS43D4 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 217 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Meer specificaties van de Wolfgang AT-AS43D4
Heb je een vraag over de Wolfgang AT-AS43D4 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel