Xiaomi M2A

Xiaomi M2A 52%
Deze telefoon is niet op voorraad
M2A: Android 4.1, 8 megapixel camera, dual-core, dun, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), 1GB RAM, 4.5 inch, HD scherm (326 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de M2A een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Xiaomi, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Xiaomi M2A:

Wij hebben alle specificaties van de Xiaomi M2A je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Xiaomi M2A is een Android 4.1 (Jelly Bean) MIUIv5-smartphone met een gewicht van 133 gram. Met een dikte van 9.5 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Xiaomi wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 400 MSM8230AB chip met een 1,7 GHz Dual-Core processor.

De M2A beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9.5 millimeter
  • HSDPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Met een 2030 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Xiaomi M2A ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB)Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de M2A is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Xiaomi M2A kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 326 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Meer specificaties van de Xiaomi M2A
Heb je een vraag over de Xiaomi M2A dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel