Xiaomi Mi 4C 2GB 16GB

XiaoMi Xiaomi 4C 5.0 77%
Deze telefoon is niet op voorraad
Mi 4C 2GB 16GB: Android 5.1, 12.8 megapixel camera, hexa-core 64-bit, dun, HSDPA, 2GB RAM, 5.0 inch, HD scherm (441 ppi)

De Mi 4C 2GB 16GB is een
Notice: Undefined variable: naam in /var/www/mobiele-telefoons.nl/public_html/views/mobielegsm/deviceinnermenu.inc.php on line 86
aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze
Notice: Undefined variable: naam in /var/www/mobiele-telefoons.nl/public_html/views/mobielegsm/deviceinnermenu.inc.php on line 87
s zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze
Notice: Undefined variable: naam in /var/www/mobiele-telefoons.nl/public_html/views/mobielegsm/deviceinnermenu.inc.php on line 88
aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Xiaomi in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Xiaomi Mi 4C 2GB 16GB:

Wil je meer weten over de Xiaomi Mi 4C 2GB 16GB? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Xiaomi Mi 4C 2GB 16GB is een Android 5.1 (Lollipop) MIUIv7-smartphone met een gewicht van 132 gram. Met een dikte van 7.8 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Xiaomi wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 808 MSM8992 32/64-bit chip met deze core verdeling 1,82 GHz Dual-Core + 1,82 GHz Quad-Core.

De Mi 4C 2GB 16GB beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 4,8 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12,8 megapixel camera en tweede 4,8 megapixel camera voor videobellen
  • Snelle 64-bit Hexa-core processor
  • Niet te dik met 7.8 millimeter
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Met een 3080 mAh accu zit je niet snel zonder stroom

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Xiaomi Mi 4C 2GB 16GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Mi 4C 2GB 16GB heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB) Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Mi 4C 2GB 16GB is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox. Zoals met alle moderne smartphones zijn er legio mogelijkheden voor het installeren van je favoriete multimedia apps zoals Netflix, Facebook of Spotify. Zo kun je onderweg onbezorgd luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar leuke filmpjes.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De Xiaomi Mi 4C 2GB 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 441 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Meer specificaties van de Xiaomi Mi 4C 2GB 16GB
Heb je een vraag over de Xiaomi Mi 4C 2GB 16GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel