Xiaomi Mi 5s 4GB 128GB

XiaoMi Authentic Xiaomi Mi 5s 5.15 77%
Mi 5s 4GB 128GB: Android 6.0, 12 megapixels, quad-core 64-bit, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), 4 GB werkgeheugen, WiFi, BT, GPS, 5.1 inch, superscherp Full HD scherm (432 ppi)

De Mi 5s 4GB 128GB is een mobiele telefoon aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze telefoons zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze telefoon aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Xiaomi in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Xiaomi Mi 5s 4GB 128GB:

Voor het voordeligste aanbod Xiaomi Mi 5s 4GB 128GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Xiaomi telefoons waaronder de Mi 5s 4GB 128GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Xiaomi Mi 5s 4GB 128GB kunt overzien.

De Xiaomi Mi 5s 4GB 128GB is alleen los te koop.

Algemeen
De Xiaomi Mi5s is het nieuwste toestel van Xiaomi, de opvolger van de Mi5. Een krachtiger processor, iets grotere batterij. Iets dikker en zwaarder dan de Mi5 maar nog steeds met geweldige specificaties.

Het toestel beschikt over een razendsnelle Qualcomm Snapdragon 821 processor en 3GB of 4GB (voor de 128GB versie) aan werkgeheugen. Niet alleen zijn hierdoor alle Android apps en games soepel te gebruiken, door het 3GB aan werkgeheugen blijft de vloeiende gebruikerservaring gewaarborgd, ook wanneer er meerdere apps tegelijk geopend zijn.

Naast de rappe processor beschikt de Xiaomi Mi5s over een haarscherp 5.15 inch 1080p scherm. Het IPS scherm geeft een haarscherp beeld en ook zijn de kijkhoeken erg goed.

Niet alleen het scherm en de prestaties, maar ook het design van de Xiaomi Mi5s maken het tot een hoogwaardige smartphone. De Mi5s heeft een fantastisch unibody design met om de randen een metalen rand. De achterkant heeft een lichte curve waardoor het toestel erg goed in de hand ligt. Ook de supperdunne bezels (randen naast het scherm) dragen hieraan bij.

De Mi5s wordt geleverd met Xiaomi's onvolprezen MiUI. Het intuitieve besturingssysteem draait op Android 6.0. MiUI 8 is in grote mate aan te passen naar eigen wens en Xiaomi biedt diverse eigen diensten, waaronder cloudopslag.

In de verpakking
1x Xiaomi Mi5s
1x USB Oplader
1x USB Kabel

Apparaat & afmetingen

De Xiaomi Mi 5s 4GB 128GB is een Android 6 (Marshmallow) MIUIv7-smartphone met een gewicht van 145 gram. De Xiaomi Mi 5s 4GB 128GB wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 821 MSM8996AC Pro 32/64-bit chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 2,35 GHz Dual-Core + 1,866 GHz Dual-Core.

De Mi 5s 4GB 128GB beschikt over een 12 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar op de computer om genoeg ruimte te hebben.


De afmetingen van de telefoon zijn 145,6 x 70,3 x 8,25 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 12 megapixel camera en tweede 4,1 megapixel camera voor videobellen
 • Snelle 64-bit Quad-core processor
 • Niet te dik met 8.25 millimeter
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: Android 6 (Marshmallow) MIUIv7
 • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
 • Erg veel werkgeheugen
 • WiFi

Minpunten

 • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
 • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Xiaomi Mi 5s 4GB 128GB ondersteunt 800, 900, 1800, 1900, 2100, 2600 Mhz netwerken. Met de Mi 5s 4GB 128GB kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

Besturingssysteem

Android 6.0 (Marshmallow) is de voorlaatste versie van Android. De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

 • Nieuw permissie systeem Er zijn wijzigingen in de weergave en uitvoering van app rechten
 • Nieuwe API Verbeteringen voor de een vingerafdruk scanner mocht deze aanwezig zijn op het toestel
 • Nieuwe App drawer Nieuwe verbeterde weergave van de app-lijst
 • Visuele voicemail Mogelijkheid om voicemails te benaderen zonder voicemail te bellen. (afhankelijk van provider ondersteuning)
 • Rotatie van het startscherm Deze optie komt standaard met Android 6 Marshmallow
 • Statusbalk iconen Mogelijkheid om statusbalk iconen te verwijderen of toe te voegen
 • Android pay Nieuwe mogelijkheid om met je telefoon af te rekenen
 • Standby tijd Verbetering van de standby tijd

Android 6

Geheugen en aansluitmogelijkheden

4096 MB werkgeheugen,Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Mi 5s 4GB 128GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Mi 5s 4GB 128GB is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Xiaomi Mi 5s 4GB 128GB beschikt over een ingebouwde 12 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 4,1 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,1 inch touchscreen. De Xiaomi Mi 5s 4GB 128GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 432 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Xiaomi Mi 5s 4GB 128GB
Heb je een vraag over de Xiaomi Mi 5s 4GB 128GB dan kun je deze hier stellen


Xiaomi Mi 5s 4GB 128GB los toestel kopen