Xoro KidsPAD 902

Xoro KidsPAD 902  22.9 cm (9.0´´) 8 GB () Blue 49%
Deze tablet is niet op voorraad
KidsPAD 902: Android 4.4, 484 gram, Voor kinderen, quad-core, WiFi, BT, 9 inch, MDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de KidsPAD 902 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Xoro, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Xoro KidsPAD 902:

Ook voor beste Xoro KidsPAD 902 tablet informatie kun je hier terecht! De KidsPAD 902 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Xoro KidsPAD 902 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Xoro KidsPAD 902 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 484 gram. De Xoro KidsPAD 902 wordt aangedreven door een ARM Cortex A9 chip met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De KidsPAD 902 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 237,6 x 147 x 11,6 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 100 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Geschikt voor kinderen
  • Quad-core processor
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Xoro KidsPAD 902 ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de KidsPAD 902 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 5 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Xoro KidsPAD 902 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de KidsPAD 902 is geen probleem.

Multimedia

De KidsPAD 902 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Xoro KidsPAD 902 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9 inch touchscreen. De Xoro KidsPAD 902 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 131 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Meer specificaties van de Xoro KidsPAD 902
Heb je een vraag over de Xoro KidsPAD 902 dan kun je deze hier stellen