Xoro KidsPAD 903

Xoro KidsPAD 903 blauw 50%
Deze tablet is niet op voorraad
KidsPAD 903: Android 5.1, 484 gram, Voor kinderen, quad-core, WiFi, BT, 9 inch, MDPI scherm

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Xoro KidsPAD 903 een goed toestel voor jou. De Xoro KidsPAD 903 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Xoro.

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Xoro KidsPAD 903:

Ook voor beste Xoro KidsPAD 903 tablet informatie kun je hier terecht! De KidsPAD 903 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Xoro KidsPAD 903 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Xoro KidsPAD 903 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 484 gram. De Xoro KidsPAD 903 wordt aangedreven door een ARM Cortex A9 chip met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De KidsPAD 903 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 237,6 x 147 x 11,6 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 100 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Geschikt voor kinderen
  • Quad-core processor
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Xoro KidsPAD 903 ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de KidsPAD 903 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 5 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Xoro KidsPAD 903 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de KidsPAD 903 is geen probleem.

Multimedia

De KidsPAD 903 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Xoro KidsPAD 903 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9 inch touchscreen. De Xoro KidsPAD 903 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 131 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Meer specificaties van de Xoro KidsPAD 903
Heb je een vraag over de Xoro KidsPAD 903 dan kun je deze hier stellen