Xoro Telepad 735Q 3G

XORO Telepad 735Q 7 inch Android 4.2 tablet 1.2 GHz Quad Core 42%
Deze tablet is niet op voorraad
Telepad 735Q 3G: Android 4.2, 300 gram, quad-core, 3G/HSDPA, WiFi, Dual SIM, 7 inch, HiDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Telepad 735Q 3G een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Xoro, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Xoro Telepad 735Q 3G:

Ook voor beste Xoro Telepad 735Q 3G tablet informatie kun je hier terecht! De Telepad 735Q 3G is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Xoro Telepad 735Q 3G kunt overzien.

De Xoro Telepad 735Q 3G is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 300 gram.

De Telepad 735Q 3G beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 120 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Quad-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Geen GPS
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Xoro Telepad 735Q 3G ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Xoro Telepad 735Q 3G heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Telepad 735Q 3G is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Xoro Telepad 735Q 3G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 215 pixels per inch is het HDPI/HiDPI (High density) scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Xoro Telepad 735Q 3G
Heb je een vraag over de Xoro Telepad 735Q 3G dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel