Xtreamer Joyz 4,7

Joyz 4,7 Zwart 51%
Joyz 4,7: Android 4.0, 13 megapixels, quad-core, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.7 inch, scherp XHDPI scherm (310 ppi)

De Xtreamer Joyz 4,7 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Xtreamer.
Xtreamer De Xtreamer Joyz 4,7 scoort 3.8 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Xtreamer Joyz 4,7:

Voor het voordeligste aanbod Xtreamer Joyz 4,7 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Xtreamer telefoons waaronder de Joyz 4,7.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Xtreamer Joyz 4,7 kunt overzien.

De Xtreamer Joyz 4,7 is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Xtreamer Joyz 4,7 is een Android 4.0.4(Ice Cream Sandwich), Rooted-smartphone met een gewicht van 145 gram. De Xtreamer Joyz 4,7 wordt aangedreven door een Samsung Exynos 4412 chip met deze core verdeling 1,4 GHz Quad-Core.

De Joyz 4,7 beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 120 x 65 x 10,8 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio (Stereo met RDS)
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Iets te dik met 10.8 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Xtreamer Joyz 4,7 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Joyz 4,7 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 750 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Xtreamer Joyz 4,7 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Joyz 4,7 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Joyz 4,7 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Xtreamer Joyz 4,7 beschikt over een ingebouwde 13 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Xtreamer Joyz 4,7 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 700 x 1280 pixels. Met 310 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Xtreamer Joyz 4,7
Heb je een vraag over de Xtreamer Joyz 4,7 dan kun je deze hier stellen


Xtreamer Joyz 4,7 los toestel kopen