Xtreamer Joyz 4,7

Joyz 4,7 Zwart 30%
Deze telefoon is niet op voorraad
Joyz 4,7: Android 4.0, 13 megapixel camera, quad-core, HSDPA, Dual SIM, 4.7 inch, XHDPI scherm (310 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Joyz 4,7 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Xtreamer, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Xtreamer De Xtreamer Joyz 4,7 scoort 3.8 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Xtreamer Joyz 4,7:

Lees hieronder de beschrijving en wie weet is de Xtreamer Joyz 4,7 wel wat voor jou!

De Xtreamer Joyz 4,7 is een Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 145 gram. Met een dikte van 10.8 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. De Xtreamer Joyz 4,7 wordt aangedreven door een Samsung Exynos 4412 chip met een 1,4 GHz Quad-Core processor.

De Joyz 4,7 beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2500 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Iets te dik met 10.8 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Xtreamer Joyz 4,7 ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Xtreamer Joyz 4,7 . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Joyz 4,7 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Xtreamer Joyz 4,7 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 700 x 1280 pixels. Met 310 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Meer specificaties van de Xtreamer Joyz 4,7
Heb je een vraag over de Xtreamer Joyz 4,7 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel