Yarvik Ingenia Exilis SMP40-202

Yarvik Ingenia Exilis 40%
Deze telefoon is niet op voorraad
Ingenia Exilis SMP40-202: Android 4.2, 5 megapixels, dual-core, slechts 5.6 millimeter dik, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Ingenia Exilis SMP40-202 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Yarvik, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Yarvik Ingenia Exilis SMP40-202:

Voor het voordeligste aanbod Yarvik Ingenia Exilis SMP40-202 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Yarvik telefoons waaronder de Ingenia Exilis SMP40-202.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Yarvik Ingenia Exilis SMP40-202 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Yarvik Ingenia Exilis SMP40-202 is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 118 gram.

De Ingenia Exilis SMP40-202 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 120 x 60 x 5,6 millimeter. Hiermee is het toestel extreem dun .

De standbytijd bedraagt naar schatting 120 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Super dun met 5.6 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio (Stereo met RDS)
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Yarvik Ingenia Exilis SMP40-202 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Ingenia Exilis SMP40-202 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 240 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Yarvik Ingenia Exilis SMP40-202 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ingenia Exilis SMP40-202 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Ingenia Exilis SMP40-202 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Yarvik Ingenia Exilis SMP40-202 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Yarvik Ingenia Exilis SMP40-202 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 360 x 640 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 183 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Yarvik Ingenia Exilis SMP40-202
Heb je een vraag over de Yarvik Ingenia Exilis SMP40-202 dan kun je deze hier stellen