Yarvik Ingenia Horizon SMP50

Yarvik INGENIA Horizon Black 47%
Deze telefoon is niet op voorraad
Ingenia Horizon SMP50: Android 4.0, 5 megapixels, dual-core, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Ingenia Horizon SMP50 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Yarvik, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Yarvik Ingenia Horizon SMP50:

Voor het voordeligste aanbod Yarvik Ingenia Horizon SMP50 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Yarvik telefoons waaronder de Ingenia Horizon SMP50.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Yarvik Ingenia Horizon SMP50 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Yarvik Ingenia Horizon SMP50 is een Android 4.0.x (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 183 gram.

De Ingenia Horizon SMP50 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 144 x 76 x 10 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 288 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio (Stereo met RDS)
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Yarvik Ingenia Horizon SMP50 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Ingenia Horizon SMP50 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 420 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Yarvik Ingenia Horizon SMP50 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ingenia Horizon SMP50 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Ingenia Horizon SMP50 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Yarvik Ingenia Horizon SMP50 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Yarvik Ingenia Horizon SMP50 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 186 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Yarvik Ingenia Horizon SMP50
Heb je een vraag over de Yarvik Ingenia Horizon SMP50 dan kun je deze hier stellen