Yarvik TAB211

Yarvik Tab 211 Black 41%
Deze tablet is niet op voorraad
TAB211: Android 2.3, 365 gram, 2G, WiFi, 7 inch, MDPI scherm

Lekker bellen en verder geen poespas, dan kun je de Yarvik TAB211 overwegen. Want we hebben de camera nog niet gevonden. De Yarvik TAB211 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Yarvik.

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Yarvik TAB211:

Ook voor beste Yarvik TAB211 tablet informatie kun je hier terecht! De TAB211 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Yarvik TAB211 kunt overzien.

De Yarvik TAB211 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 365 gram. De Yarvik TAB211 wordt aangedreven door een Telechips TC8902 chip met deze core verdeling 1 GHz Single-Core.

De TAB211 beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1000 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • GPS
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • Met een 3200 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Oud besturingssysteem: Android 2.3
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Yarvik TAB211 ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de TAB211 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Yarvik TAB211 . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Yarvik TAB211 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Met 133 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.

Meer specificaties van de Yarvik TAB211
Heb je een vraag over de Yarvik TAB211 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel