Yarvik TAB374EUK Luna

tab374 luna 8 51%
Deze tablet is niet op voorraad
TAB374EUK Luna: Android 4.0, 439 gram, WiFi, 8 inch, MDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de TAB374EUK Luna een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Yarvik, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Yarvik TAB374EUK Luna:

Ook voor beste Yarvik TAB374EUK Luna tablet informatie kun je hier terecht! De TAB374EUK Luna is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Yarvik TAB374EUK Luna kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Yarvik TAB374EUK Luna is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 439 gram. De Yarvik TAB374EUK Luna wordt aangedreven door een Cortex A8 chip met deze core verdeling 1 GHz Single-Core.

De TAB374EUK Luna beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 216 x 169 x 11,5 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1000 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Yarvik TAB374EUK Luna ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de TAB374EUK Luna kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 10 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Yarvik TAB374EUK Luna heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Multimedia

De TAB374EUK Luna is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Yarvik TAB374EUK Luna beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Yarvik TAB374EUK Luna kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 680 pixels. Met 125 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Meer specificaties van de Yarvik TAB374EUK Luna
Heb je een vraag over de Yarvik TAB374EUK Luna dan kun je deze hier stellen