ZOPO C5 4G

Zopo ZOPO C5 MTK6582 Quad Core 1.3GHz 5.5 Inch Android 4.4 OS Smartphone 1GB RAM 8GB ROM 4G FDD-LTE 8.0MP IPS QHD Screen OTG/GPS White 8GB 55%
C5 4G: Android 4.4, 8 megapixels, quad-core, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), WiFi, BT, GPS, 5.5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de C5 4G een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze ZOPO, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZOPO C5 4G:

Voor het voordeligste aanbod ZOPO C5 4G GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van ZOPO telefoons waaronder de C5 4G.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de ZOPO C5 4G kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De ZOPO C5 4G is een touchscreen telefoon met een gewicht van 160 gram. De ZOPO C5 4G wordt aangedreven door een MTK6582 chip met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De C5 4G beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 154 x 77,7 x 9,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 120 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 9.9 millimeter
 • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
 • WiFi
 • Goede batterijduur
 • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

 • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
 • Wat zwaar om lang mee te bellen
 • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
 • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZOPO C5 4G ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de C5 4G kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 600 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZOPO C5 4G heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de C5 4G is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De C5 4G is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe ZOPO C5 4G beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De ZOPO C5 4G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 200 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de ZOPO C5 4G
Heb je een vraag over de ZOPO C5 4G dan kun je deze hier stellen