ZOPO ZP780 8GB

Zopo ZOPO ZP780 Smartphone - 5 Inch QHD Screen, MTK6582 Quad Core 1.3GHz CPU, 1GB RAM, 8GB Internal Memory, Android 4.4 OS 1GB 8GB 46%
ZP780 8GB: Android 4.4, 5 megapixel camera, quad-core, HSDPA, Dual SIM, 5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de ZP780 8GB een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze ZOPO, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZOPO ZP780 8GB:

De ZOPO ZP780 8GB wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De ZOPO ZP780 8GB is een touchscreen telefoon met een gewicht van 170 gram. Met een dikte van 13 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. De ZOPO ZP780 8GB wordt aangedreven door een MTK6582 chip met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De ZP780 8GB beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 72 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Dual SIM

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Met een 1800 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 13 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZOPO ZP780 8GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZOPO ZP780 8GB heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de ZP780 8GB is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De ZOPO ZP780 8GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 220 pixels per inch is dit HD scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de ZOPO ZP780 8GB
Heb je een vraag over de ZOPO ZP780 8GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel