ZTE Blade S6 Plus

ZTE ZTE Blade S6 Plus 5.5 inch Android 5.0 4G Smartphone 70%
Deze telefoon is niet op voorraad
Blade S6 Plus: Android 5, 12.8 megapixel camera, octa-core 64-bit, dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 2GB RAM, Dual SIM, 5.5 inch, HD scherm (400 ppi)

De Blade S6 Plus is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze ZTE in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZTE Blade S6 Plus:

Wij hebben alle specificaties van de ZTE Blade S6 Plus je uitgezocht en hieronder neergezet.

De ZTE Blade S6 Plus is een Android 5.0 (Lollipop) MiFavor-smartphone met een gewicht van 132 gram. Met een dikte van 7.7 millimeter is het toestel niet te dik. De ZTE Blade S6 Plus wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 615 MSM8939 64-bit chip met deze core verdeling 1,7 GHz Quad-Core + 1,0 GHz Quad-Core.

De Blade S6 Plus beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 12,8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
 • 64-bit Octa-core processor
 • Niet te dik met 7.7 millimeter
 • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
 • Dual SIM

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De ZTE Blade S6 Plus ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
  Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De ZTE Blade S6 Plus heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Blade S6 Plus is geen probleem.

  Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De ZTE Blade S6 Plus kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 400 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

  Besturingssysteem

  Android 5 (Lollipop) de eerste versie van Android met Material design, wat weer iets afwijkt van de 4e versie.
  Android 5.0

  Meer specificaties van de ZTE Blade S6 Plus
  Heb je een vraag over de ZTE Blade S6 Plus dan kun je deze hier stellen
  Meer informatie over dit toestel