ZTE Grand S V988

ZTE Grand S V988 34%
Deze telefoon is niet op voorraad
Grand S V988: Android 4.1, 13 megapixel camera, quad-core, erg dun, 3G/HSPA+, Dual SIM, 5.0 inch, HD scherm (440 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Grand S V988 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze ZTE, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZTE Grand S V988:

Wil je meer weten over de ZTE Grand S V988? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De ZTE Grand S V988 is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 160 gram. Met een dikte van 6.9 millimeter is het toestel erg dun, er zijn niet veel toestellen dunner dan deze. Deze ZTE wordt aangedreven door een MediaTek MT6589 chip met een 1,6 GHz Quad-Core processor.

De Grand S V988 beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Erg dun met 6.9 millimeter
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Met een 1780 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZTE Grand S V988 ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Grand S V988 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De ZTE Grand S V988 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 440 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Meer specificaties van de ZTE Grand S V988
Heb je een vraag over de ZTE Grand S V988 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel