ZTE Grand X N970

ZTE N970 Grand X 45%
Deze telefoon is niet op voorraad
Grand X N970: Android 4.0, 8 megapixels, dual-core, dun, CDMA/GSM 2G, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.3 inch, scherp XHDPI scherm (256 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Grand X N970 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze ZTE, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZTE Grand X N970:

Voor het voordeligste aanbod ZTE Grand X N970 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van ZTE telefoons waaronder de Grand X N970.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de ZTE Grand X N970 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De ZTE Grand X N970 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 112 gram. De ZTE Grand X N970 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon S4 MSM8660A chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,5 GHz Dual-Core.

De Grand X N970 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 144,8 x 72,9 x 9,4 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 100 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9.4 millimeter
  • CDMA, 2G voor snelheden tot 9,6 Kb/s
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Geen ondersteuning voor 3G
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZTE Grand X N970 ondersteunt diverse netwerken. Met de Grand X N970 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 180 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZTE Grand X N970 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Grand X N970 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Grand X N970 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De ZTE Grand X N970 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De ZTE Grand X N970 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 256 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de ZTE Grand X N970
Heb je een vraag over de ZTE Grand X N970 dan kun je deze hier stellen